BBQ - Reisverslag uit Denton, Gambia van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu BBQ - Reisverslag uit Denton, Gambia van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu

BBQ

Door: Roel en Jacqueline

Blijf op de hoogte en volg Roel en Jacqueline

05 Maart 2012 | Gambia, Denton

We zijn nu een paar dagen in de nederzetting bij Denton Bridge en vanavond gaan we met de locals een barracuda barbecuen. In de West Afrika pilot van 1999 wordt Chessey als een goed contactpersoon in dit plaatsje genoemd en we hebben deze prachtige man, overigens een gepensioneerde politieman, gevonden! Zie de foto..
Roel en Jacqueline.

P.s. ook nog een plaatje van de vogels hier.

• 05 Maart 2012 - 17:32

Ron:

He jullie!
    Gaan hier weken voorbij dat ik geen verse barracuda van de grill eet.
    En lekker bij kletsen met een oud-collega ook al bijzonder.
    Ook hier vermaken jullie je volgens mij weer helemaal.
    Ik stort me hier zo gewoon op een maaltijdsalade.....met een verdwaald stukje vis er in.......;-)
    Take care!

• 05 Maart 2012 - 17:46

Inga En Marc:

Jullie reis zal nu wel heel spannend zijn, alledaag iets anders en niet weten wat er gaat komen is gewoon te gek, genieten maar
    groetjes

• 05 Maart 2012 - 17:50

Ach Ja....... :

Vandaag heeft het rondom Brussel serieus gesneeuwd, wij zijn gespaart gebleven, maar een ganse dag lichte regen.spannend, nietwaar en wij eten een vispannetje met pasta vanavond.