berichtje - Reisverslag uit Hammamet, Tunesië van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu berichtje - Reisverslag uit Hammamet, Tunesië van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu

berichtje

Blijf op de hoogte en volg Roel en Jacqueline

26 Mei 2007 | Tunesië, Hammamet

We hebben zojuist afspraken gemaakt voor een complete schilderbeurt voor de Horizon. Het gaat gebeuren in de nieuwe vissershaven van Monastir, maandag gaan we daar voor drie of vier weken de kant op. Morgen varen we naar Monastir, als we daar zijn zullen we ons adres daar aan jullie laten weten.
Inshallah...

• 26 Mei 2007 - 16:12

Edwin En Danielle:

Ja het regent hier, dus we vervelen ons een beetje. Wat rondgereden, slaap ingehaald en zo pannenkoeken eten (wat anders als tapas en vis) Zit nu kleurplaten te tekenen van Piet Piraat (ja ook hier piraten) Succes met de schilderbeurt.

• 28 Mei 2007 - 15:31

Japc:

eindelijk weer eens een berichtje, drukke tijd achter de rug en nu weer aan vacantie toe. staan op het punt om voor een week naar turkye te gaan. heel veel plezier, goede zeemijlen en een mooi stukkie lakwerk. We sturen nog wel een berichtje via de andere mail, gr caat, peet en de meiden