Horizon - Reisverslag uit Cádiz, Spanje van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu Horizon - Reisverslag uit Cádiz, Spanje van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu

Horizon

Blijf op de hoogte en volg Roel en Jacqueline

18 Augustus 2006 | Spanje, Cádiz

We zijn weer een stukje opgeschoven, liggen nu in Cadiz. We zijn nu de stad aan het bezoeken met zijn vele momumentale gebouwen. Gisteren hebben we onze eerste regenbui na drie maanden meegemaakt, het was zwaar bewolkt. Na de bui zijn we vertrokken naar Cadiz en inmiddels is het hier weer zonnig en warm. We hebben hier onze eerste Marokkaanse zeilvrienden ontmoet en we zijn gelijk uitgenodigd om in Casablanca te komen eten en logeren en zo.. Zullen we zeker gaan doen. Het is een zeilend gezinnetje, Pa, Ma en twee kleine kinderen en ze zeilen met een.....ja, hoor, een Bavaria. Nou ja, als dat het ergste is (Gijs).
De berichten van Mario, die af en toe in vloeiend nederlands op deze weblog staan, zijn van mijn vriend van de Policia Maritime uit Leixoes (Portugal) die ze door een zeer geavanceerde vertaalmachine laat vertalen. Leuk, he?
We willen een dezer dagen met openbaar vervoer naar Gibralter om daar twee Mastervolt batterijladers in te leveren tegen garantie, er is daar een dealer en de fabrikant in Holland beloofde ze te vervangen. Hopen dat de volgende langer meegaan dan enkele maanden, die dingen kosten ongeveer 500 euro per stuk.
We houden jullie op de hoogte...

Roel en Jacqueline.

• 19 Augustus 2006 - 17:55

Mário Braga:

mijn dure vriend, Ik ben tevreden voor alles om te zijn goed te lopen. aangezien het altijd goede foto\'s opstijgt.
    één Ik koester.

timbu6@hotmail.com