Horizon
Roel en Jacqueline
a.b. Horizon
23 April 2006 - 05:43
Nina:
Hoi Hoi beiden! Prachtige foto's , ik ben nieuwsgierig wat er nog komen gaat! Hier hopen we dat de zon door de wolken heenbreekt, 21 graden wordt verwacht, dus wellicht kan er dan eens een t-shirtje aangetrokken worden en de winterjas in de kast! Vandaag is onze luie zondag maar we denken aan jullie !
liefs Nina (en Ro, maar die ligt nog lekker op 1 oor :)
23 April 2006 - 07:24
René En Anita:
Hoi Roel en Jaqueline,
de foto's worden per bericht mooier en indrukwekkender. En fijn te lezen dat de reis naar wens verloopt. Hopelijk houden jullie gunstige wind en stroming en tot het volgende bericht. -
23 April 2006 - 09:24
Ottjes:
Mooie foto en prachtige omgeving. Bij het zien van het plaatje denk ik terug aan een vakantie in Bretagne. Wij stonden in Ploemel en de haven/omgeving van La Trinite-sur-Mer doet een beetje denken aan jullie foto. Veel plezier. -
24 April 2006 - 18:40
Liz:
Hello Roel & Jacqueline. Superb pictures! You certainly are enjoying "a life on the ocean wave". The weather should hopefully get better soon, though that never stopped you before! Liz X