Horizon - Reisverslag uit Camariñas, Spanje van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu Horizon - Reisverslag uit Camariñas, Spanje van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu

Horizon

Blijf op de hoogte en volg Roel en Jacqueline

12 Juni 2006 | Spanje, Camariñas

Weer en stukje verder, je moet alleen niet vragen hoe. Vanaf Coruna een verkeerde wind uitgekozen zuidwest, dus hakken was dat, maar we wilde weg uit de stad veel te rumoerig maar we hebben wel een hoop gedaan. zeil laten repareren, een prachtig vlonder voor de bijboot, die heb je toch hard nodig als je veel ankert, en nog meer van dat soort dingen. Vandaag was een fantastische dag veel wind en weinig zeil op en toch 6 knopen varen, alleen het ankeren hier gaf zoveel problemen in het w ier wilde het anker niet pakken en bij de derde keer hadden we een heel vissersnet in het anker hangen. Nu liggen we in de haven en hebben een douche gepakt en laten we ons lekker verwennen met een maaltijd.
Het weer is duidelijk niet zoals bij jullie , ik heb vandaag een jas aan gehad.
Misschien komen we later nog even terug om wat fotooos te plaatsen. Allemaal tot horens en veel groetjes van dee vermoeide bemanning van de Horizon

• 12 Juni 2006 - 18:26

Ron W:

Hoi schippers!
    Die nautische taal ontgaat mij echt hoor....Een verkeerde wind kiezen? Wist niet eens dat je die kon kiezen. Nouja, mee of tegen al naar gelang je bestemming is en dan kies ik doorgaans inderdaad verkeerd. Okay!! Bosatlas inmiddels verder geslagen richting Coruna. Toch een stuk verder dan Normandie, mijn eigen bestemming in aug.
    Vaar goed en veilig!