Gezond 2009! - Reisverslag uit Alanya, Turkije van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu Gezond 2009! - Reisverslag uit Alanya, Turkije van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu

Gezond 2009!

Door: Roel

Blijf op de hoogte en volg Roel en Jacqueline

28 December 2008 | Turkije, Alanya

Op de foto alle bewoners en staf van de in aanbouw zijnde Alanya Marina. We overwinteren in "barre" omstandigheden (hihi) en wensen jullie allemaal een gezond en gelukkig 2009....

s/y "HORIZON"

• 28 December 2008 - 11:26

Ad & Andrea:

Hallo daar,
    Ook jullie een heel gezond en gelukkig 2009 toegewenst! Gefeliciteerd met jullie trouwdag en Roel als ik me niet vergis ben je ook nog jarig, van harte! Hier hebben we met z'n allen de kerst weer achter de rug en maken we ons op voor oud en nieuw. Nog wel gewoon werken want de verlofuren zijn op.. Hebben jullie gelukkig geen last meer van. Blijf genieten en goede reis over een paar weken.
    Gr. Ad, Andrea, Romy & Jesper.

• 28 December 2008 - 12:28

Rob & Andrea:

In Alanya met een wintermuts op, een fraai gezicht. Roel alvast gefeliciflapsteerd met je verjaardag en natuurlijk voor alle overwinteraars in alanya een prettige jaarwisseling en natuurlijk
    een gezond 2009, dat het jullie maar voor de wind mag gaan.

• 28 December 2008 - 12:32

René En Anita:

Tja, het blijft toch behelpen zo rond de vuurkorf en te weten dat je niet meer hoeft te werken! Maar goed, jullie hebben hier zelf voor gekozen dus van ons geen medelijden. Roel van harte met je verjaardag. Voor volgend jaar het allerbeste op alle fronten voor jullie beiden en hopelijk zien we elkaar in het begin van 2009.

• 28 December 2008 - 14:11

Ron:

Roel, van harte vandaag en uiteraard ook voor Jac.
    Fijne jaarwisseling daar met elkaar en zo te zien zit dat wel goed;-)

Succes met voorbereidingen met jullie NL-trip en zien elkaar hopelijk dan.
    Mailen nog wel.......!!!

• 28 December 2008 - 18:54

Dineke:

Roel van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
    Wij wensen jullie een heel gezond en gelukkig 2009 toe.
    Voor als jullie weer even terug zijn, veel plezier en geniet van jullie kleindochter.
    Dikke kus
    Andre en dineke

• 29 December 2008 - 08:20

Roland:

Het vuur in onze vuurkorf was bevroren, zo koud is het hier. Ik kon je per telefoon niet feliciteren, dus alsnog Van Harte.

Heb je al accomodatie- en vluchtgegevens/vervoer van en naar Schiphol?

• 29 December 2008 - 22:12

Japc:

ook van ons natuurlijk de feliciflappies voor de heugelijke feiten van deze dagen. kerst achter de rug en opmaken voor de oud en nieuw, na 14 jaar weer eens dienst met de oud en nieuw. we wensen jullie daar alvast al het goede voor 2009 en neem er een van ons ( de ketel1 zal vast op zijn!!!!!)
    gr judith anouk caat en peet