Mosselen
Rot he?
Werk ze...
26 Maart 2006 - 18:19
Ottjes:
Lijkt dat op het plukken van aardbeien? Wij hebben net een fles soldaat gemaakt, proost!
Morgen mogen wij weer.... -
27 Maart 2006 - 12:37
Dirk G.:
Zo hier ook eens een klein berichtje van mij.
Uit jullie berichten en foto's blijkt dat jullie het prima maken. Dat vind ik erg fijn om te lezen. Ik wens jullie verder nog een prima vaart/verblijf.
Groeten Dirk -
27 Maart 2006 - 20:57
Au:
Mosselen, wijn, stokbrood, op het water en goed weer en dan nog eens niet meer hoeven werken pffff. Lijkt me een heerlijk vooruitzicht. Genieten maar.... -
31 Maart 2006 - 08:16
Japc:
zie dat het bij jullie goed gaat en dat moet vooral zo blijven.De tijd gaat snel, misschien wel "veel te snel". Vandaag alweer een "mijl"-paal, wij hopen dat er nog veel gaan komen, liefs en groeten uit spijkenisse, japc -
31 Maart 2006 - 17:18
Erik Rosink:
Ik heb geen opmerking over de mosselen, maar ik zie dat jij je werk niet los kan laten. Je hebt een mooi zicht stekkie uitgekozen. Veel plezier verder. Trouwens wat jij plukken noemt, valt in de nederlandse wet gewoon onder stroperij. Ik kom je wel een keer horen op een of ander sub tropisch paradijs.