Decembermaand - Reisverslag uit Cartagena, Spanje van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu Decembermaand - Reisverslag uit Cartagena, Spanje van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu

Decembermaand

Blijf op de hoogte en volg Roel en Jacqueline

02 December 2006 | Spanje, Cartagena

Hallo Allemaal,

Graag willen we in deze gedenkwaardige decembermaand even stilstaan bij al onze familie, (zeil)vrienden en andere belangstellenden. We realiseren ons dat zonder de aandacht en hulp van onze zoon Roland en zijn allerliefste vriendin Nina deze "trip" helemaal niet mogelijk zou zijn geweest. Grandioos en heel veel dank!
Dank ook voor mijn broer en schoonzus bij wie we na mijn operatie in huis waren en waarbij we zoveel verzorging kregen dat ik, Jacqueline, binnen de kortste keren weer op de been was. Aan jullie aandacht heeft het niet gelegen, die kregen we overvloedig, onder andere van Teunie uit Nieuw-Zeeland, bij wie we een jaar lang in haar caravan hebben gewoond en die vanaf de andere kant van de wereld even belde om mijn stem te horen.
We zijn ook dankbaar voor de vriendschap van Anne en Jetty, die zo nu en dan hun eigen beslommeringen opzij schoven om ons te adviseren. Teveel mensen zouden we op deze manier willen en moeten bedanken, maar dat zou echt teveel worden.
Enigen willen we er toch even uitlichten vanwege hun bijzondere en niet aflatende aandacht.
Jan Kl., bedankt voor de vele telefoontjes en je belangstelling.
Benny, bedankt voor je kalender en Sjany, jij vooral bedankt voor je mailtjes en verrassingspakket.
Louis met vrouw en kinderen, bedankt voor jullie bezoekje aan boord, wij vonden het reuzegezellig.
Alle zeilvrienden die we ondertussen in het afgelopen jaar hebben ontmoet en alle ex-collega´s van mij, Roel, we waren onder de indruk van jullie aanhoudende belangstelling. We hopen jullie in de komende tijd nog veel mooie verhalen te kunnen mailen en wensen jullie allemaal vanuit het zonnige Spanje "Felice Navidad" en bovenal een goede gezondheid toe!
Roel en Jacqueline
aan boord s.y. "Horizon"
Cartagena-Espana.

• 02 December 2006 - 16:04

Nina En Roland:

met liefde helpen wij jullie deze droom waar te maken... groeten uit deventer

• 02 December 2006 - 18:38

Rob Broecks:

roel en jacq ook wij, Els en Ik, wensen jullie een geweldige kerst toe, veel gezondheid en waanzinnig veel plezier op ut bootje. Houd julie haaks...Ahoy!!!1

• 02 December 2006 - 19:11

Roland:

Ook al gaat het niet altijd even vlot, we hopen dat jullie een redelijk zorgeloos leven kunnen leiden, dat heb je wel verdiend. En onthoudt in tunesie wat het nationale wachtwoord is: 7P7G2FHH

• 03 December 2006 - 12:14

Au3:

Jullie ook bedankt voor jullie geweldige avonturen en foto's. Ik wens jullie een fijne kerstdagen daar in de zon en dat de wind jullie goed gezind mag zijn in het jaar 2007.

• 03 December 2006 - 13:22

Erwin:

Ik kan natuurlijk niet achter blijven:
    Roel en Jacq, fijne feestdagen op de boot in het warme zuiden! Dat jullie het nog jaren vol mogen houden!

Groet Erwin

• 03 December 2006 - 17:31

Bennie:

Vanuit een regenachtig en winderig Strijensas wensen wij jullie een verdere gezonde en voorspoedige reis. We genieten nog steeds van jullie verhalen en foto's, we volgen jullie op de voet. We hebben tijdens onze vakantie een nieuwe kalender van 2007 gescoord, mail jullie adres maar als jullie een enkele week ergens blijven liggen, dan sturen wij een verse op!!
    Groetjes Bennie, Wilma en Ben

• 04 December 2006 - 17:16

Japc:

wij begrijpen dat de kerstgedachte is toegeslagen, bij ons trouwens ook. hebben even onze aandacht nodig bij de wederzijdse ouders, maar dat komt goed. genieten van alle mails en foto's, hopen er nog vele te kunnen zien, al het goede en geweldige dagen toegewenst, judith anouk peter en caat.