Poros
Door: Jacqueline
Blijf op de hoogte en volg Roel en Jacqueline
30 Augustus 2007 | Griekenland, Póros
De afgelopen drie maanden zijn ongelooflijk warm geweest vandaar dat ik veelvuldig in het water duik om wat afkoeling te zoeken zelfs Roel, die vind dat water voor de vissen is laat zich zo nu en dan spontaan achterovervallen en dan kom je bij ons vanzelf in het water terecht,
maar wat nog bizonderder is dat het onder water steeds mooier wordt, iedere dag ontdek ik weer nieuwe soorten vandaag heb ik voor de eerste keer een octopus gezien, nee ik vang ze nog niet, dan krijg ik problemen met de politie nou dat heb ik al genoeg.
Boven water is het landschap overweldigend mooi met een beboste omgeving die zo sterk ruikt naar hars dat je vanzelf trek in Retsina krijgt.
Genoeg gekletst over onze omgeving laat nu maar weten hoe groen het er bij jullie uitziet na al die regen.
Groetjes van de Hortzon voor iedereen.
31 Augustus 2007 - 10:18
Ron:
De onder- en bovenwereld........vanuit Griekenland gezien! Wij hebben doorgaans alleen de onderwereld hier, vanuit NL gezien!
De bovenwereld is groener dan groen..maarja...dat is het gras bij de buren altijd he..;-) Zeker met deze zomer.
Genoeg gefilosofeer, alles okay hier en red me vooralsnog prima. So far so good.
Take care.
01 September 2007 - 11:44
Bert-Marianne:
Wij weer twee weken volop genieten van onze dagelijkse beslommeringen. In Syragusa was het met onze anti-zeebenen een eye-opener mensen te ontmoeten die de Nederlandse hectiek hebben weten te ontvluchten. Geniet van jullie vrijheid. Nog een beetje kunnen genieten van het uitzicht op de Etna? -
02 September 2007 - 18:58
Nina En Ro:
hoi hoi
reis is geregeld.. zitten in aan de rand van marmaris, in beldibe. mooie casa gehuurd met maarliefst 3 badkamers. niet rot voor 230,00 voor een week en twee personen. komen de 21e aan op vliegveld Dalaman en de 27e weer richting huus.
huis te zien op www.novasol.nl TLK075 (huisnummer)
groetjes ons