Nog niet helemaal op ons gemak - Reisverslag uit Rabat, Marokko van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu Nog niet helemaal op ons gemak - Reisverslag uit Rabat, Marokko van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu

Nog niet helemaal op ons gemak

Blijf op de hoogte en volg Roel en Jacqueline

04 September 2006 | Marokko, Rabat

Zo, we zijn in ons tweede internetcafe in Tetouan, Marokko. Het eerste was zo smerig dat we de letters op het toetsenbord niet konden lezen en onze vingers eraan bleven plakken. Hier is het een stuk beter. We liggen met de boot in Kabila vlakbij El Mediq. De mensen hier zijn ongelofelijk vriendelijk, we hebben elke avond visite van het halve gendarmerie en politiekorps van Mediq. We krijgen het steeds beter naar ons zin na de culture-shock van Ceuta en voelen ons echt in een andere ,;jjhb

• 04 September 2006 - 18:06

Robbie & Dreetje:

Is het bijna zover voor ons, komen jullie met vervelende marokaanse verhalen. Maak voor ons niet uit hoor, we hoeven toch niet te internetten. Gelukkig dat ze wel vriendelijk zijn. We spreken jullie snel xxx