Kalile weer terecht...
Blijf op de hoogte en volg Roel en Jacqueline
25 Juni 2007 | Tunesië, Monastir
Het mysterie is opgelost, Kalile sliep in de werfloods waar hij tot vijf uur smoruggens muggen heeft liggen doodslaan. Daarna is hij in een klein vissersbootje gekropen waar hij een beter faunabeheer kon uitvoeren. Daar is hij in slaap gevallen en sliep een gat in de dag. Niks aan de hand. Hij is nu druk bezig een brommertje op te knappen en doet erg denken aan die tv-reklame van die pakistaanse jongens die een klein peugeootje fabriceren.Hij droomt van een vakantie naar Italie, waar veel van zijn maatjes illegaal werken.
Het begint hier zomer te worden en de afgelopen dagen was het weer 40plus. de boot staat in een viesbruine kleur primer gespoten en wordt weer geplamuurd en geschuurd; Daarna weer primer en weer schuren en dan aflakken. Deze week klaar? We zien wel.
Wat leuk dat jullie in zo grote getale op het laatste bericht gereageerd hebben. Sommigen boden me zelfs een herintredersplekkie aan....heel erg BEDANKT.
25 Juni 2007 - 19:23
Au3:
Blijf supporten en ben benieuwd hoe jullie boot er straks uitziet?? Heel veel koekels. -
28 Juni 2007 - 05:40
Nina:
gelukkig issie weer terug! luitjes, al een pakket gehadf?
groet uit deventer -
04 Juli 2007 - 19:37
Ivo En Fenneke:
We waren benieuwd waar jullie zijn. Tunesië klinkt goed. Alleen dat bootonderhoud is altijd een heel gedoe. We zijn blij dat wij voorlopig niet meer het water uithoeven. Onze chinese antifouling doet het nog goed. Wij zijn inmiddels in de Verenigde Staten in Newport. De kou hier is na de warme Caraïb wel even wennen. We gaan tot en met december in de Verenigde Staten doorbrengen en dan terug naar de Bahama´s.
Groeten en heel veel succes met alle werkzaamheden,
De Rebellen -
09 Juli 2007 - 12:34
Edwin & Danielle:
Hallo luitjes
Nou wij zijn weer in een regenachtig Holland terug gekomen op aarde. Zal zoals verwacht wel wennen worden. Nu nog een paar dagen lekker thuis, beetje de rommel opruimen en weer alles op ons in laten werken. We hebben heel intens genoten van de vrijheid. Hebben een klein beetje ervaren hoe het samenzijn voor jullie moet zijn. Blijf heel erg genieten van elkaar en de hele mooie wereld. Groetjes Edwin, Danielle Job en Rik