Beetje lullg... - Reisverslag uit Altea, Spanje van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu Beetje lullg... - Reisverslag uit Altea, Spanje van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu

Beetje lullg...

Blijf op de hoogte en volg Roel en Jacqueline

22 December 2006 | Spanje, Altea

Het is best een beetje lullig voor jullie, maar voor een witte Kerst moet je nu op de Costa Blanca zijn, net als wij. Er ligt hier in de omgeving van Alicante sneeuw op de bergen, best bijzonder. We hebben de afgelopen dagen heel harde wind gehad ejn zijn vandaag in Altea binnengelopen. Erg leuke stad, we gaan hier de Kerst vieren. Jacqueline kookt de ene dag, ik de andere. Vanavond nog even ruzie maken welke dag dat wordt. En om jullie een indruk te geven van hoe het er hier uitziet plaatsen we ook weer eens een paar plaatjes.
Roel en Jacqueline.

• 23 December 2006 - 09:53

Andrea:

Wij wensen jullie hele fijne kerstdagen! En we gunnen jullie best een witte kerst, hoor. Hier wordt t net een beetje koud. Van mij mag het lekker gaan vriezen, al is het maar dat de muggeneitjes kapot vriezen en ander vliegend gespuis. Zodat we in de zomer niet zoveel last hebben van het gezoem, gefladder en geprik.

Fijne dagen en heel gelukkig nieuwjaar!

• 24 December 2006 - 00:56

Ben R & Kor B:

Halloooo Jacqueline en Roel, voor de 1e maal 'n reactie van Ben en Kor. EINDELIJK. Wat 'n bewogen jaar. Jullie weg uit NL en ik (Ben) thuis weg. Inmiddels hebben wij de bedrijfsruimte in de boerderij en het appartement gedeeld. NOODGEDWONGEN. €€€ Voor mij (BEN) n goede beslissing. Wat beslissingen nemen betreft heb ik wel wat van jullie geleerd. Dank. 't gaat beter dan ooit tussen de 3 meiden en mij. Doen de vlonders t goed? Wij, Ben Kor en zijn zonen, zaten te praten en hadden t over de Horizon, dus gauw gekeken en zo te zien gaat t met jullie crescendo. Wij willen jullie graag n hele fijne Kerst maar bovenal n fijn en gezond 2007 toewensen en daarbij hoort natuurlijk n behouden vaart! Wij hebben net afgesproken om wat meer van ons te laten horen. T gaat goed en zijn heeeeel relaxed. Proost en tot horens. Ben en Kor.

• 19 Januari 2007 - 17:00

Steffi:

hooi ik zit met rega in de haven in nerderland
    wij zitten naar jullie mooie fotòs tekijken
    groetjes rega steffi en eddie