Beetje lullg...
22 December 2006 | Spanje, Altea
Roel en Jacqueline.
23 December 2006 - 09:53
Andrea:
Wij wensen jullie hele fijne kerstdagen! En we gunnen jullie best een witte kerst, hoor. Hier wordt t net een beetje koud. Van mij mag het lekker gaan vriezen, al is het maar dat de muggeneitjes kapot vriezen en ander vliegend gespuis. Zodat we in de zomer niet zoveel last hebben van het gezoem, gefladder en geprik.
Fijne dagen en heel gelukkig nieuwjaar! -
24 December 2006 - 00:56
Ben R & Kor B:
Halloooo Jacqueline en Roel, voor de 1e maal 'n reactie van Ben en Kor. EINDELIJK. Wat 'n bewogen jaar. Jullie weg uit NL en ik (Ben) thuis weg. Inmiddels hebben wij de bedrijfsruimte in de boerderij en het appartement gedeeld. NOODGEDWONGEN. €€€ Voor mij (BEN) n goede beslissing. Wat beslissingen nemen betreft heb ik wel wat van jullie geleerd. Dank. 't gaat beter dan ooit tussen de 3 meiden en mij. Doen de vlonders t goed? Wij, Ben Kor en zijn zonen, zaten te praten en hadden t over de Horizon, dus gauw gekeken en zo te zien gaat t met jullie crescendo. Wij willen jullie graag n hele fijne Kerst maar bovenal n fijn en gezond 2007 toewensen en daarbij hoort natuurlijk n behouden vaart! Wij hebben net afgesproken om wat meer van ons te laten horen. T gaat goed en zijn heeeeel relaxed. Proost en tot horens. Ben en Kor. -
19 Januari 2007 - 17:00
Steffi:
hooi ik zit met rega in de haven in nerderland
wij zitten naar jullie mooie fotòs tekijken
groetjes rega steffi en eddie