Mahon - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu Mahon - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu

Mahon

Blijf op de hoogte en volg Roel en Jacqueline

25 Februari 2007 | Spanje, Madrid

Jawel, we zijn nog steeds in Mahon. We hebben een drukke week achter de rug met Nederlandse en Franse zeilers. De Nederlanders zijn inmiddels vertrokken richting Cagliari en de Fransen naar Mallorca. Wij blijven hier nog even om wat zaakjes te regelen en hopen medio maart onze reis voort te zetten. Vandaag is het fantastisch weer en er was en regatta in de baai, zodat we vanmorgen in het zonnetje in de kuip naar het zeilen hebben zitten kijken. Omdat we een stukje verkast zijn is de gratis WiFi even buiten bereik dus weer ouderwets in een Locutorio. De afgelopen week zijn we het eiland overgereisd en hebben we kennis gemaakt met enkelen van de vele zuidamerikanen die hier wonen, een man uit Peru en een vrouw uit Equador. Ons vervoer? Kijk maar op de fotoos. Dan kan je ook zien hoe ons bootje erbij ligt. We

• 25 Februari 2007 - 14:01

Nina En Ro:

hi people

leuke foto's weer! even een vraagje van deze kant hoe lang blijven jullie in NL?

groetjes Nina en Ro

• 27 Februari 2007 - 16:09

Sjany Van Eeren:

jullie foto's kunnen bekijken vanuit internet zaaltje in Castro Marim, Algarve. Chris en ik hadden heerlijk warme dagen, het weer wordt zo tegen maart stabieler, merken jullie dat ook? Toch rijden wij binnenkort de camper weer naar Numansdorp... mis m'n plek. Groeten