Superveilig Nederland - Reisverslag uit Al Hoceima, Marokko van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu Superveilig Nederland - Reisverslag uit Al Hoceima, Marokko van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu

Superveilig Nederland

Blijf op de hoogte en volg Roel en Jacqueline

09 Oktober 2006 | Marokko, Al Hoceima

Dat ze al die witwassers, drugsbaronnen en Osama-aanhangers even met hun paspoortje naar de bank willen hebben om een handtekeningetje te zetten begrijp ik best, maar dat Jacqueline EN ikke even twee vliegtickets Casablanca-Amsterdam vv moeten kopen om te bewijzen dat we ECHT al 40 jaar rekeninghouder bij onze Oerhollandse Postbank zijn wil er bij mij niet in.
Adviezen welkom...(ik heb geen tweelingbroer).

Roel en Jacqueline.

• 09 Oktober 2006 - 18:19

Louis:

..'tis overal hetzelfde.. Tante pos vraagt jullie een handtekening te komen plaatsen, en wij kunnen al enkele dagen het virtuele postkantoor niet benaderen. Leve die oud-hollandse handelsgeest. Succes met de reparaties!

• 09 Oktober 2006 - 19:20

Toon Willemsen:

Het is ook altijd hetzelfde met die lui. Succes met de reparatie, moet geen probleem zijn voor een oud-boa man.

• 11 Oktober 2006 - 19:42

Rob B:

Roel ik heb je toch al vaker gezegd: neem net als ik de bank voor de man met de kleine beurs, Fortis (dat zijn maar kleine oplichters)

• 13 Oktober 2006 - 13:54

Nina:

ja jongens ik heb ook even geen tip....