Barceloooooo....naaaa!
Door: Roel
Blijf op de hoogte en volg Roel en Jacqueline
04 December 2010 | Spanje, Madrid
Vraagje: is het vernielen van de "duurzame" nieuwe zeilboot van Wubbo Ockels bij jullie ook nieuws? Wij moeten wel een beetje lachen om het idee dat een 25-meter zeiljacht van 3,5 miljoen euro met 13 ton batterijen aan boord een "duurzaamheids project" genoemd wordt. "Duur" is het in ieder geval wel! Misschien gaan we hem nog eens tegenkomen...
We hopen dat jullie daar gezellige Sint,Kerst en andere feestdagen hebben, wij genieten ondertussen van onze reis.
Roel en Jacqueline.
04 December 2010 - 08:49
Ron:
He jullie daar!!!
De boot van Wubbo is hier ook nieuws......dus wat dat betreft zitten we op zelfde nivo;-)
En jullie schaakster zien we graag weer op de foto's........naast pionnen en torens een mooie dame!!
Hier heeft de winter officieel toegeslagen en leven we in een witte wereld, incl weeralarm en al. Bijf ook daarom lekker waar jullie zitten
Feestdagen in vooruitzicht..mwah....nooit echt mijn "ding"...wel aftellen naar verjaardag van Roel!!
Veel succes met jullie verplaatsing en goede aankomst gewenst in Premia.....keep in touch!!
Take care!