Lekker lui...
Door: Roel en Jacqueline
Blijf op de hoogte en volg Roel en Jacqueline
07 December 2007 | Turkije, Marmaris
Eén van onze kennissen hier is de engelse Sam die binnenkort (dinsdag a.s.?)vertrekt naar Chagos in de Indische Oceaan. Zijn missie staat op www.peoplesnavy.com. Als je wat surft op zijn site kom je ons er ook op tegen. Ook zijn we ons aan het oriénteren op het volgende traject in de Oostelijke Middellandse Zee. Op www.Emyr.org kan je ruwweg vinden wat onze reisplannen zijn: Syrie, Libanon, Israel, Cyprus en Egypte.
Of we met die rally meedoen weten we nog niet, in een grote groep varen trekt ons niet zo aan maar alle papieren worden voor je geregeld en dat is wel prettig. Dat gedoe met die autoriteiten wordt NOOIT mijn hobby. Hier op de haven is echt alles aanwezig maar de omgeving is ook prachtig om te wandelen. Op het fotootje kan je de ligging van de haven zien. Niks mis mee, toch? En vandaag weer een zonovergoten dag gehad, al worden ze wel afgewisseld door overtrekkende storingen met hagel, wind, onweer en heel veel regen. Ziet er trouwens ook prachtig uit vanaf ons veilige plekje. We genieten voorlopig dus nog even van dagelijks vers brood, verse yoghurt met honing, noten en niet te vergeten af en toe een raki.
Liefs en groetjes van,
Roel en Jacqueline,
s/y Horizon
09 December 2007 - 15:09
Ron:
Jacq, Roel!
Goed jullie te lezen. Mail is afzonderlijk onderweg voor laatste stand van zaken hier. En dat is overigens een goede stand.
Wens jullie een goede maand december toe met alle feestelijkheden die er bij horen, in welke beleving dan ook.
En de 28e nemen we er hier ook een raki(Turks fonetisch " Rakuh") op!!
Take care! -
09 December 2007 - 22:25
Japc:
goed om weer een berichtje te lezen, we(ik) was erg druk in de afgelopen nachten maar dat komt ook wel goed want moet mijn tegoed van dit jaar ook op nemen, sorry waren ook wat druk met de meiden dus niet online geweest. visa ook weer in orde nemen wij aan. hoop dat de aankomende dagen weer top zijn met goed weer en goed eten. "Rakke" in een goed woord voor de turkse nationale drank is ook niet alles en als jullie daar weer even blijven kijk ik of wij de beloofde fles daar kunnen krijgen. Goed om te lezen dat er weer nieuwe plannen zijn en dat de toekomst er goed uitziet. probeer een dezer dagen contact te maken, gr japc -
17 December 2007 - 19:33
Roland:
Heb je een heftige mail gestuurd..
Veel gepiekerd maar je hoeft je niet al teveel zorgen te maken.
Groetjes, Ro. -
26 Februari 2008 - 12:37
Joop:
Hoi Roel & Jaqueline,
Mijn boot staat voor de winter op de kant bij Yatmarina en soms zoek ik websites over Yatmarina op. Zo zag ik jullie site. Leuke plannen naar de Oostkust. Ben ik zelf ook van plan.
Heb nog te weinig tijd, kom pas in begin
Juni naar Marmaris. Heb een verzoek, als jullie er tenminste tijd en zin in hebben. Mijn boot is een Beneteau 361 genaamd Natalia. Ze is er na mijn afwezigheid door marina-personeel uit hetwater gehaald en ergens neergezet.
Geen probleem, maar nu weet ik helaas niet of m'n kleine zonnepaneeltje nog wel
op de zon gericht staat. Als jullie er toevallig eens langslopen zou ik jullie dankbaar zijn als je eens wil kijken.
Wens jullie nog een goed verblijf toe en misschien nog tot ziens.
Joop Hondius
hondius1@kpnplanet.ml