Biscay
Blijf op de hoogte en volg Roel en Jacqueline
10 Mei 2006 | Spanje, Gijón
We zetten er weer een paar fotootjes op, waar je het bloemetje dat jullie nog tegoed hadden, eindelijk krijgt. Het stond op een begraafplaats in St. Peter Port op Guernsey en wij vonden het daar erg mooi staan.
Ook Piet, onze zwaluw, presenteert zich hier aan jullie, harde werkers. Hoe ons uitzicht was op de Biscay bij hoge golven kun je zien en hoe een biertje (of zijn het er twee?) smaakt als het weer weer verbetert zie je ook.
De volgende keer zullen we foto's van Gijon plaatsen, het is hier echt heerlijk (Helmut, Christiane).
Groetjes van Roel en Jacqueline,
Horizon.
10 Mei 2006 - 17:35
Sjany & Chris:
gefeliciteerd met de behouden aankomst. 't Was wel ruw! Maar 't waait ooit over en je bent lekker opgeschoten, toch?Groeten. -
11 Mei 2006 - 17:19
René En Anita:
Dit is toch waar jullie voor zijn gegaan hé. Fijn om te lezen dat jullie avontuur zo voorspoedig verloopt. We zijn blij te lezen dat jullie behouden de eerste grote oversteek hebben gemaakt en kijken uit naar het volgende bericht.
Groeten René en Anita -
11 Mei 2006 - 19:19
Schippers V.d. Magi:
Wat een super bericht. Geweldig dat jullie al in Spanje zijn die overtocht was vast fantastisch om te doen. Dat doen wij jullie nog niet na maar we krijgen er wel jeuk van. Geniet er maar van jullie verdienen dat wel na die oversteek. Groetjes Mar en Gijs.
ps.Mar is vandaag uitgerekend maar onze bemanning laat nog op zich wachten. Ciao. -
12 Mei 2006 - 13:03
Askania:
Hallo Ihr Zwei,auch wir waren schon dort.In Gijon haben wir herrlichen Fisch bekommen.Noch ein Stück weiter bekommt ihr herrliche Kneipen (Cideria). Wo es das meiste Holzmehl auf dem Boden gibt schmeckt es am Besten.
Wir staten Ende Mai von NL.
Viele Grüße Askania -
15 Mei 2006 - 16:25
Piet (uit Zeeland):
R & J. vandaag adres gekregen van Cor. Ziet er allemaal gaaf uit! suc6 verder.