fotootjes - Reisverslag uit Sere Kunda, Gambia van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu fotootjes - Reisverslag uit Sere Kunda, Gambia van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu

fotootjes

Door: Roel en Jacqueline

Blijf op de hoogte en volg Roel en Jacqueline

01 Maart 2012 | Gambia, Sere Kunda

We hebben nog geen geschikte internetverbinding om onze laatste fotoos te plaatsen maar we gaan ons best doen. Ondertussen kan je wel even kijken op www.sy-gabber.blogspot.com , daar zie je de fotoos van onze gezamenlijke reis naar Oyster Creek. Sommige fotoos maakten wij vanaf de Horizon (zelfs vanuit de mast voor een beter overzicht). Op youtube vindt je ook korte filmpjes van sy-gabber uit deze omgeving. Het filmpje van de winderige ankerplaats bij de CVD Dakar vonden wij erg leuk. Vandaag hebben we met hulp van Ebouh water bijgevuld, we hebben met de Gambianen in de nederzetting hier meegegeten en we zijn met de honden in de bijboot een klein kreekje opgevaren waar we onder een Boababboom naar de prachtige flora en fauna hebben gekeken. Zelfs de vogelgeluiden zijn betoverend. Prachtig Afrika, prachtige mensen en.....no stress!!! Wel koken met cassave en tamarind, rijst en vis. Morgen weer een nieuwe genietdag!
Roel en Jacqueline, Raki en James (die de hele dag op het dek naar de pelikanen staat te grommen).