groeten van Truus en Suus - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu groeten van Truus en Suus - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Roel en Jacqueline - WaarBenJij.nu

groeten van Truus en Suus

Blijf op de hoogte en volg Roel en Jacqueline

07 April 2006 | Frankrijk, Parijs

We liggen in St. Vaast, een prachtig plaatsje in Normandie en gaan een dezer dagen naar Cherbourg. Onze huisdieren maken het prima aan boord en groeten jullie allen...

Roel en Jacqueline

• 07 April 2006 - 21:26

René En Anita:

Gaaf hoor, jullie verstekelingen! We hopen dat jullie op de reis naar Cherbourg goed weer en een gunstige wind zullen hebben. Tot horens.

• 08 April 2006 - 12:22

Au:

Hoi luitjes,
    Truus en Suus zien er enig uit, hopen dat ze niet teveel eten! Je zou maar een grotere boot moeten aanschaffen haha. Met man en muis zo doorgaan. groetjes van Huus

• 08 April 2006 - 16:30

Johan Van Rosendaal:

Ha die Roel, Jacqueline, Truus en Suus. Alles goed aan boord daar? Zijn Truus en Suus verstekelingen en zo ja waar zijn ze van plan van boord te gaan? De douane in Spanje is erg streng op dit gebied. Goeie reis verder en ik ga jullie mooi volgen via deze site. Groetjes, Johan, Rianne en Niels.

• 08 April 2006 - 18:21

Ad En Andrea:

Leuk toch steeds weer om van jullie reis op de hoogte te blijven. De kids vinden jullie reisgenoten erg grappig. Hebben ze wel zeebenen? Mochten jullie binnenkort nog ff ons kikkerland aan doen weet ons dan te vinden. Gr. Ad, Andrea & Kids